Första sidan
Företagsfakta I Kontakt I Dataskydd I Hem
Deutsche Seite Österreich Site France Sverige Nederlands Espana Italia Danmark
  
Leverans och betalningssätt
Produktsökning katalysator
Leverans- och betalningsvillkor
Allmänna affärsvillkor
Vanliga frågor
Teknisk information
Beställa - så fungerar det
Däckbutiker
Personbilsdäck

katonnet.com är en internet tjänst från Delticom AG, Hannover, Tyskland.

Alla hos oss angivna priser är inklusive moms.

Vi kan utföra beställningar endast om faktura- och leveransadressen befinner sig i samma land.
Vi ber Er att ha förståelse för att vi endast kan leverera i Sverige.

Våra leveransalternativ:

Vår leveranstid är i snitt 5 arbetsdagar i Sverige.

Välj mellan två leveransalternativ

  1. Varorna levereras till en alternativ adress: Ange den adress som du önskar att varorna ska levereras till. Ange även vem som ska ta emot däcken. Tex. Din arbetsplats/jobbet eller direkt till den verkstad som skall utföra jobbet. Det här alternativet rekommenderas i första hand.
  2. Varorna levereras direkt till ditt närmaste postkontor/utlämningsställe: Du får hem en avi och får hämta ut varorna hos ditt närmaste postkontor/utlämningsställe. Och sen kan du låta en verkstad som du själv har valt utföra jobbet åt dig.

Betalningssätt

Vi är noga med att ha de fördelaktigaste priser i Sverige. Dessa kan vi bara hålla, om våra produkter också med säkerhet blir betalda. Vi levererar inte mot faktura eller postförskott.
Välj mellan två alternativ:

  1. Med kreditkort eller kontantkort: Vi accepterar Visa, Eurocard/Mastercard. Ange ditt kortnummer. Vi reserverar pengarna, så att beloppet finns tillgängligt och debiterar ditt konto efter leverans. Om du, av säkerhetsskäl, inte vill skicka ditt kortnummer via internet, var vänlig och skicka det till oss via fax eller telefon. Betalning via kort är det snabbaste, enklaste och bekvämaste sättet att betala.
  2. Via banköverföring: Överför summan till bankgirot angivet på orderbekräftelsen. Efter att vi mottagit betalningen levereras varorna. Uppge alltid ditt RD/Ordernummer som referens. Det tar ca 4 bankdagar innan pengarna bokförs, vilket innebär att det fördröjer din beställning. Första alternativet är alltså det snabbaste, enklaste och bekvämaste sättet att betala.

Om du har några frågor angående våra leverans och betalningsalternativ är du välkommen att kontakta oss på katonnet@delti.com

Vår adress:

Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover
Tyskland
Telefon: 0852500608 (måndag till fredag från klockan 7 till 22)
Fax: 0046 844 680 423
E-Mail: katonnet@delti.com

10.12.2009
En tjänst från
Delticom AG
(LibShop) Kontakt - Hem - © 2018 Delticom AG