Första sidan
Företagsfakta I Kontakt I Dataskydd I Hem
Deutsche Seite Österreich Site France Sverige Nederlands Espana Italia Danmark
  
Beställning - så går det till!
Produktsökning katalysator
Leverans- och betalningsvillkor
Allmänna affärsvillkor
Vanliga frågor
Teknisk information
Beställa - så fungerar det
Däckbutiker
Personbilsdäck

Så här enkelt går det: I tre steg till en passande katalysator!

Artikelsökning

  1. Välj i första steget Er bilproducent.
  2. I andra steget väljer Ni er bilmodell beroende på modell, KW eller byggår. Har ni gjort fel i steg ett, klicka då på "ändra" och korrigera Era uppgifter.
  3. I steg tre kan Ni göra Ert val och då kommer de passande katalysatorerna fram.
Har Ni gjort fel i steg ett, klicka då på "ändra" bredvid bilproducenten och korrigera Era uppgifter.
Har Ni gjort fel i steg två, klicka då på "ändra" bredvid bilmodellen och korrigera Era uppgifter.

Om ni klickar på länken "detaljer" bredvid en av artiklarna så får Ni se en mer detajlerad information om artikeln.
På detaljsidan har Ni följande möjligheter: Vill Ni börja om sökningen från början väljer Ni "Ny söknin".
Ni kan ändra bilmodell på "Ny sökning bilmodell".
För att komma tillbaka så väljer Ni "Översikt".

Under länken "Lägg till i korg" kan Ni lägga till artikeln i Er inköpslista och senare beställa den eller också ta bort den från inköpslistan. Under länken "Beställning" kan Ni beställa Er artikel.

Beställningsteg

Här har Ni än en gång möjligheten att ta bort artikeln eller att ändra antalet. När allt är som Ni önskar det gå då vidare till "Till beställning". I nästa steg har Ni möjligheten att återigen ta bort artikeln eller att ändra antalet. Ni kommer att få se totalsumman.
Gå vidare genom att klicka på "Till steg 1":
Beställningsförloppet sker för Eran säkerhets skull SSL-kodat genom vår säkerhetsserver www.delti.com och går genom fem steg.

  1. Här ser Ni än en gång Er konkreta beställning. Fraktkostnaden ingår i priset. Glöm inte att ange att Ni hat läst och accepterat de allmänna affärsvillkoren, annars kommer Ni inte att kunna gå vidare i beställningen.
  2. I steg två skriver Ni in Era personliga uppgifer som namn och adress. Innan Ni går till steg tre så var vänlig och välj Er leveransadress.
  3. Här kan Ni än en gång kontrollera Era uppgifter. Dessutom väljer Ni här hur Ni vill betala. De aktuella betalningsmöjligheterna hittar Ni här.
  4. Formuläret växer för varje steg. Förutom Er önskade beställning, Era personliga uppgifter och den av Er valda betalningtyp finns det en möjlighet att välja 7dagars betänketid. Om Ni kryssar för det alternativet väntar vi 7 dagar med att behandla Er beställning. Under den här tiden kan Ni annulera Er beställning när Ni vill. Här finns också plats för kommentarer - Bra och dålilg kritik. Här har vi också en anvisning om Era återlämningsmöjligheter på 30 dagar. Till slut bekräftar Ni Er beställning genom att "skriva under" köpavtalet med Er virtuella namnunderskrift.
  5. Efter att Ni är klar med steg fyra kan Ni se Er beställning i översikten. När Ni skickar iväg beställningen så får Ni en bekräftelse på Er e-mail box med alla uppgifter för kontroll och som underlag. När varan lämnar lagret och om inga flaskhalsproblem uppstår så får Ni en räkning som också fungerar som en orderbekräftelse.

Skulle Ni upptäcka att det finns fel i Era uppgifter så finns det två möjligheter att korrigera dessa:

  1. Skicka ett e-mail till katonnet@delti.com och skriv in det som Ni vill ändra där.

En tjänst från
Delticom AG
(LibShop) Kontakt - Hem - © 2018 Delticom AG